Vegetatiekartering

Vegetatiekartering

Vraag uw digitale offerte aan

  • ✔ Specialist in quickscans
  • ✔ Aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus
  • ✔ Uitvoeren van het gehele traject

Vegetatiekartering wordt uitgevoerd volgens het vegetatiekarteringsprotocol. Dit protocol zorgt ervoor dat de vegetatiekartering goed uitgevoerd wordt en de kwaliteit goed is. Wilt u graag een vegetatiekartering uit laten voeren? De specialisten van Staring Advies in Hoog-Keppel, niet ver van Doetinchem, staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Vegetatiekartering en het uitvoeren van diverse onderzoeken

Een vegetatiekartering wordt gebruikt om alle ontwikkelingen in een (beschermd) natuurgebied, zoals een Natura 2000-gebied, te volgen en het beheer hiervan te beoordelen. Ook kan dit gebruikt worden als basis voor kaarten van diverse leefgebieden van soorten. Het protocol dient ervoor te zorgen dat de natuurkwaliteit in diverse gebieden beter gevolgd wordt. Wij hebben veel ervaring en kennis binnen ons adviesbureau. Onze specialisten kunnen diverse onderzoeken voor u uitvoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan een flora- en faunaonderzoek. Wij voeren ook onderzoeken uit op het gebied van SNL-monitoring (Subsidiestelsel Natuur en Landschap).

Lees meer over het quickscan rapport

Contacteer ons en maak gebruik van onze kennis

Bent u benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen op het gebied van vegetatiekartering? Neem dan telefonisch contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0314-641910. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@staringadvies.nl om meer informatie op te vragen.

Scroll naar boven