Ecologisch onderzoeksbureau

Ecologisch onderzoeksbureau

Vraag uw digitale offerte aan

  • ✔ Specialist in quickscans
  • ✔ Aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus
  • ✔ Uitvoeren van het gehele traject

Wanneer u eigenaar of beheerder bent van een stuk land, dan ontkomt u er niet aan om regelmatig ecologisch onderzoek te (laten) doen, waarvoor u een ecologisch onderzoeksbureau nodig heeft. Zeker wanneer uw land onderdeel is van een natuurgebied, is het bijvoorbeeld belangrijk te onderzoeken welke dieren er leven op uw land. Met een ecologisch onderzoek van een ecologisch onderzoeksbureau als Staring Advies weet u precies welke beschermde diersoorten er leven op uw land.

Ons ecologisch onderzoeksbureau helpt u op een economische en diervriendelijke manier

Als u ecologisch onderzoek laat doen door een ecologisch onderzoeksbureau, dan weet u niet alleen welke (beschermde) diersoorten er leven op uw land, maar krijgt u ook direct advies van onze ecologisch adviseur over hoe u overlast door deze dieren kunt voorkomen of beperken. U krijgt bijvoorbeeld advies over het op een goede manier omgaan met bijvoorbeeld de volgende diersoorten:

Ook doen wij ecologisch onderzoek naar verschillende zoogdieren. Al onze onderzoeken naar dieren hebben hetzelfde doel, namelijk het in kaart brengen van de hoeveelheid dieren, naar de eventuele overlast die ze veroorzaken en naar diervriendelijke maatregelen die u kunt nemen om deze overlast te beperken of te voorkomen.

Schakel ons in voor gedegen onderzoek

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met ons ecologisch onderzoek? Schakel ons in voor een gedegen flora- en faunaonderzoek en krijg direct advies. Stel uw vragen vooraf aan één van de specialisten van ons onderzoeksbureau in Hoog-Keppel, niet ver van Doetinchem. U komt met ons in contact door te bellen naar 0314-641910 of door een e-mail te sturen naar info@staringadvies.nl.

Scroll naar boven