Flora- fauna-activiteit

Flora- en fauna-activiteit

  • ✔ Specialist in quickscans
  • ✔ Aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus
  • ✔ Uitvoeren van het gehele traject

Bij Sparing Advies in Hoog-Keppel begrijpen we het belang van een evenwichtige flora- en fauna-activiteit in uw bedrijfsvoering. Deze activiteit verwijst naar het zorgvuldig omgaan met lokale ecosystemen tijdens uw zakelijke activiteiten. Het is belangrijk om te beseffen dat elke commerciële handeling invloed heeft op de natuurlijke wereld.

Vraag uw digitale offerte aan

Wij geven u advies over een vergunning voor uw flora- en fauna-activiteit

In het kader van de soortenbescherming binnen de Omgevingswet is het soms noodzakelijk een vergunning aan te vragen voor bepaalde flora- en fauna-activiteiten. Als ecologisch adviesbureau helpen wij u graag verder met het geven van advies over deze procedure. We bieden inzicht in de noodzaak van een dergelijke vergunning en hoe deze in lijn te brengen is met de flora- en faunawet. Dit is noodzakelijk om zowel aan wettelijke verplichtingen te voldoen als om de biodiversiteit te beschermen.

Neem contact met ons op voor advies

Bent u benieuwd of uw activiteiten mogelijke gevolgen hebben voor de natuur? Onze medewerkers bieden u inzicht en ondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in het evalueren van de impact van uw flora- en fauna-activiteiten en adviseren u over de beste praktijken om de natuurlijke wereld te respecteren. Neem contact met ons op voor deskundig advies en zorg ervoor dat uw flora- en fauna-activiteit samengaat met de natuurlijke omgeving. Dit doet u door te bellen naar 0314-641910 of een e-mail te sturen naar info@staringadvies.nl.

Scroll naar boven