Natuuractiviteiten basisschool

Natuuractiviteiten voor de basisschool

Vraag uw digitale offerte aan

  • ✔ Specialist in quickscans
  • ✔ Aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus
  • ✔ Uitvoeren van het gehele traject

Staring Advies organiseert diverse natuuractiviteiten voor de basisschool. Dit zijn leuke en leerzame activiteiten, die kinderen spelenderwijs interesse in de natuur bijbrengen. Hierdoor leren zij de natuur belangrijk te vinden en worden ze opgevoed met het beschermen van de natuur en het milieu.

Deze leuke en leerzame natuuractiviteiten voor de basisschool bieden wij aan

Staring Educatie, een tak van ons ecologisch adviesbureau dat zich bezighoudt met het verzorgen van natuuractiviteiten voor de basisschool en middelbare school, heeft zich ten doel gesteld de verbindende factor te zijn tussen het kind en de omgeving. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame samenleving. Er wordt de kinderen bijgebracht dat ze kwetsbare dieren en planten voorzichtig dienen te benaderen en niet moeten schaden. Doordat onze organisatie dit doet op een laagdrempelige en leuke manier, nemen de kinderen deze houding hopelijk mee in hun latere leven. De activiteiten vinden meestal plaats op ons kantoor in Hoog-Keppel, in de buurt van Doetinchem. Hier krijgen de kinderen bijvoorbeeld een rondleiding en uitleg over invasieve exoten, vleermuizen en het belang van bomen. Ook leren de kinderen veel over veel voorkomende vogels en vissen.

Boek onze educatieve activiteiten

Heeft u interesse in onze natuuractiviteiten voor de basisschool? Vraag naar de activiteiten die er binnenkort gepland staan. Onze collega Ineke Obbink vertelt u er graag alles over. U bereikt Ineke door te bellen naar 06-13331996 of e-mail te sturen naar inekeobbink@staringadvies.nl. Uiteraard neemt u ook contact op met ons ecologisch onderzoeksbureau voor het uitvoeren van diverse onderzoeken of advies.

Scroll naar boven