Het veldseizoen is (bijna) weer begonnen!

Met behulp van SNL-monitoring wordt er informatie vergaard over onder andere planten, insecten en verschillende dieren. SNL staat voor Subsidiestelsel Natuur en Landschap. Onze ecologen kunnen deze voor u uitvoeren. Tijdens deze monitoring ervaart u korte lijnen in onze flexibele organisatie. Onze ecologen hebben in jarenlang veel ervaring opgedaan, kennis vergaard én hebben een passie voor natuur en landschap.

SNL-monitoring diverse gebieden

Wij voeren diverse onderzoeken uit in het kader van SNL-monitoring in diverse Overijsselse natuurgebieden. Zo hebben wij al diverse broedvogelonderzoeken uitgevoerd in het kader van SNL-monitoring. Daarnaast voeren onze ecologen ook vegetatiekarteringen uit. Wij staan voor u klaar en denken ook graag met u mee! Wilt u graag deskundig advies van een ervaren ecoloog op het gebied van agrarisch natuur- en landschapsbeheer? Of heeft u plannen en projecten lopen waarbij er sprake is van een toename van de uitstoot van stikstof en heeft u een AERIUS-berekening nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Stel al uw vragen aan onze ecologen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over SNL-monitoring (Subsidiestelsel Natuur en Landschapsbeheer)? Neem dan contact op met één van onze ecologen via het telefoonnummer 0314-641910. Bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen? Stuur dan een e-mail naar info@staringadvies.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Scroll naar boven