Natuuronderzoek

Grondig natuuronderzoek

Vraag uw digitale offerte aan

  • ✔ Specialist in quickscans
  • ✔ Aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus
  • ✔ Uitvoeren van het gehele traject

Wilt u graag een verkennend natuuronderzoek laten uitvoeren door ervaren natuuronderzoekers? Schakel dan Staring Advies uit Hoog-Keppel, nabij Doetinchem in. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van ecologisch onderzoek en hebben veel kennis vergaard in de loop der jaren. Onze natuuronderzoeker denkt graag met u mee en heeft een passie voor natuur en landschap.

Een verkennend natuuronderzoek wordt met passie uitgevoerd

Bij Staring Advies voeren wij diverse natuuronderzoeken uit. U kunt bij ons terecht voor een quickscan in het kader van de flora- en faunawet. Wij voeren bijvoorbeeld onderzoek uit naar verschillende soorten dieren, zoals de bescherming van vogels. Hierbij kunt u denken aan vleermuizen en diverse zoogdieren. Dit onderzoek wordt altijd uitgevoerd door een gespecialiseerde natuuronderzoeker met ruime ervaring. Bij onze organisatie ervaart u korte lijnen, waardoor wij snel en adequaat reageren op vragen vanuit de markt. Voordat wij een verkennend natuuronderzoek uitvoeren, vragen wij informatie op bij verschillende instanties, zoals de gemeente. Mede door de passie voor de natuur zet de natuuronderzoeker die uw onderzoek uitvoert altijd een extra stap. Werkt u als leraar op een basisschool of het voorgezet onderwijs en doet u samen met uw leerlingen kleine onderzoeken? Wij verzorgen ook graag natuur- en milieueducatie.

Lees meer over het quickscan rapport

Laat professioneel onderzoek door een natuuronderzoeker uitvoeren

Heeft u interesse in een natuuronderzoek en wilt u dit laten uitvoeren door een ervaren natuuronderzoeker? Neem dan contact op met de medewerkers van ons ecologisch adviesbureau. U bereikt ons door te bellen naar 0314-641910 of een e-mail te sturen naar info@staringadvies.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat wij voor u ook een AERIUS-berekening uit kunnen voeren?

Scroll naar boven